torsdag 4 november 2010

Byggmöte

Idag har vi varit på byggmöte på kommunhuset i Hultsfred. Vad sas där? Det känndes som att det va ett möte bara för att det skall vara, vi tittade på ritningen, som de redan har godkänt, och konstaterade ännu en gång att det såg bra ut...... Det som blev bestämt var att Metria kommer ut och mäter ut tomten och sätter ut vart huset skall stå .Så nästa vecka då hoppas vi på att det kör igång :) Vi längtar! Imorgon fredag bär det av till Göteborg för att gå på Hem och Villa mässa, hoppas där på lite inspiration och några härliga bilder att visa upp. En monter som redan är bokad är Poolgrossisten!

4 kommentarer:

  1. Åh, vad underbart Carro! Äntligen! Jag tänker på er mycket. Pappa har berättat en del så jag är uppdaterad ;) Jag vill ju veta hur det går för er.
    Huset ser underbart ut, önskar er all Lycka till!
    Många kramar från Linda!!!

    SvaraRadera
  2. Tack Linda! Ja det känns bra att det går framåt, nu vill vi ha ett hem :)Kram

    SvaraRadera
  3. Kommer att bli så fint så! Verkar vara ett fantastiskt hus, älskar sådana med öppen planlösning och stora fönster, ska flytta til ett sånt i framtiden...i alla fall i fantasin...det är så dyrt här i Linköping!

    SvaraRadera
  4. Ja vi hoppas att detta blir bra, det är inte lätt att bli inkastad i ett sånt här projekt men precis det du säger så va det så vi tänkte och utgick ifrån, öppen planlösning och mycket ljus! Vi fastnade även för detta med ett litet allrum utanför barnens rum som bildar en egen liten vrå till dom :) Så ja vi hoppas att vi får det som vi vill men som sagt inte lätt att bestämma allt på ett par månader haha. Fin stad du har hamnat i, bor ni i hus där? :) Kram

    SvaraRadera