lördag 12 februari 2011

Småpill

Nej nu måste det bli skärpning här, har inte gjort något inlägg på en hela vecka! Vad ska man skylla på, jo våra små barn som aldrig annars är sjuka har varit riktigt sjuka hela veckan hög feber, hosta och förkylning så fy det har varit så synd om dom så då bli man lite upp och ner vänd som morsa....men som min Sara sa "då om nått har du väl haft tid, nu får du skärpa dig!" haha det är nog så....så nu får det bli att ta nya tag:), det är så roligt att se att det är så många som följer oss härinne, kul!
Den här veckan har det hänt saker, mycket småpill (säkert inte för snickarna men för mig som står brevid haha), taket är nu nästan färdigt (blev avbrutna av denna härliga snö som kom), panelen är nästan färdig, innerväggarna är på gång, elen är på gång, ja lite där står vi allt är nästan färdigt! Vår elektriker har haft semester mitt i allt detta så denna vecka som kommer har han mycket att göra för vart vi än frågar "vad händer nu?" Då blir svaret " ja vi måste ju vänta på elektrikern, vänta på elektrikern...."
Men i fredags satt våra dörrar på plats, det blev riktigt bra! Bilder på dörrarna kommer imorgon :)

Fönsterfoder runt alla fönster klart!

Plasten innan det är dags att lägga nästa lager isolering är på plats




Nu börjar det likna något med alla väggar!

Vår köksö är nu utritad! Vi har idag varit på husvisningar i Vimmerby för att få lite extra inspiration och där fick vi svaret på hur vi skulle hänga vår fläkt, inte i centrum utan lite bakom centrum....:)

vårt kommande elskåp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar