onsdag 6 april 2011

tapeter

Nu händer det grejer!!!!Idag pratade Figge med byggarna att nu börjar det dra sig mot sitt slut, bara kakelgubben får sitt gjort så kan vi ha besiktning, jag nästan skrek rakt ut när Figge ringde o sa detta!!!!!Helt sjukt vi kanske bor i vårt hus om bara ett par veckor!!!!!Haha man kan nästan inte tro på det.......Idag har varit en dag med fullt ös, när vi kom hem så var målaren, grävaren o elektrikern på plats, härligt att se! Vi har nu fått upp tapeter i de flesta rummen, blir riktigt bra! Grävaren har satt igång o gräva iordning trädgården för dräneringen och dagvattnet och även för vår kommande altan, så åh vad det händer grejer nu!
Här var som sagt helgens jobb, skorsten och en fin kamin


proveldning

nu så har vi äntligen fått förlängnigen till fläkten, så nu sitter den där den ska!

kan man bli annat än glad i denna tvättstuga haha, Figge han bara skakar på huvudet... men man måste ju försöka med allt för att göra de där måstena roliga:)

tv väggen

här är ett försök till kort på vår sovrumsvägg, inte lätt med en massa garderober mitt i rummet....Målarens kommentar -det är bara speglarna som fattas- hm.......men visst hade min mamma varit här då hade även hon sagt -men carolina du kan väl inte ha rött i sovrummet-haha men det kan jag visst haha

Nu sitter den där, grabbens efterlängtade fototapet, han vart helnöjd!

allrummet

halltapeten

vi har valt bort kakel och har isatället satsat på denna färgklick

1 kommentar:

  1. Gisses va bra de blir!! =).. Skönt att de går snabbt.. kram malin Westerback

    SvaraRadera