måndag 16 maj 2011

NU

Nu är vi framme! Imorgon flyttar vi in i vårt hus! Helt sjukt! Tänk vad vi har längtat till denna dag pratat om "tänk när vi sitter här kvällen innan" o nu är vi där, lite overkligt faktiskt. Samtidigt som det har gått fort så har det varit hemskt lång tid många känslor som har kommit och gått....men nu är vi där! Vi kan nu börja bygga upp vårt hem! Men som sagt det är lite svårt att fatta......Men under denna tid som gått har det verkligen visat sig vilka fantastiska människor det finns därute, ni är fantastiska, ni har rest oss många gånger utan att ni har märkt det, många gånger är det inte mycket som behövs utan bara närvaron och ett par ord......
Imorgon kl.09.30 så håller vi tummarna för att det inte blir något vid besiktningen, som min brorsa sa "knip igen munnen o ni får ert hus" haha så är det nog, men sen har vi faktiskt inte hittat något att anmärka på så det känns bra, nu vill vi bara flytta!!!!!!
EN NATT KVAR!!!!!

2 kommentarer:

  1. Vad härligt att denna dag äntligen är kommen! Lycka till med allt nu! Ni kommer att få det så fint i ert fina fina hus!

    SvaraRadera
  2. Lycka till i ert nya hus. Vi bor ju nästan grannar men har inte varit uppe o tittat än. Hoppas att vi får komma upp en dag o "inspektera"
    Kram Larssons Åsgatan 10

    SvaraRadera